Powered By :

Followers

Monday, January 25, 2010

Naughty Boy!

Aha, actually, i have a pic of one boy yg sedang berpelukan with seorang gadis litar. Secara tidak sengaja, perubahan hormon telah berlaku kepada budak itu setelah di peluk oleh gadis litar itu.. aha, this is the picture.. just for fun! :D

                                                   *mummy, i need to wear underwear after this! yoohhuuuu...

Sunday, January 24, 2010

what i feel...

I dont know how to start.. but seem my heart scream to loud it out, i need it to be free.. I know i'm not a good friend to care about.. But i do care about u man.. and maybe u didn't realize it.. Maybe sometime u take it as a joke.. yea for sure its a joke or gurauan kan.. yea, i except it.. :) maybe after dis no need la for me to care about u too much like i did before kan? and i know, there something matter that u dislike in what i did before. The way kau perli² aku, aku blh tau. yea again, its maybe a joke or gurauan. But please man, if u don't like, please do tell me depan² la.. no need nak tarik muka with someone yang relate with me.. she or he x bersalah.. I apologize if there are any mistakes that i did yg kau tak suka.. and thats me.. If u need me to changed, i'm ready for it.. But please bgtau what i need to do for ur satisfaction.. k la, i think thats all.. Syg weh kawan²...



-hanef h-
-temporary feeling-
-0545 a.m/24 Jan-

Friday, January 22, 2010

Orang Minyak!

Siapa kata org minyak ni kaki rogol? actually, diorang ni ada yang baik hati contoh nya mcm orang minyak yg buat jalan tu. Tengahari buta diorg sanggup kot tar kan jalan semata² utk kelancaran perjalanan kenderaan² di UiTM lalu lalang. :)

                                         Agak² dia nie pakai baju ke tak? ahaha :D

Tuesday, January 19, 2010

Volkswagen Story...

Actually, story pasal VW(volkswagen) ni ada 2 cerita. Cerita menarik n x menarik.


Cerita tak menarik:
                         Yus n Mizi baru habis main rugby around 8.00 p.m mcm tu la rasa nya. Then i got a call from Yus bgtau kereta dy habis minyak. So, on that time aku baru bercerita dgn Api psl budak² rugby ni.. panjang umur dyorg ni.. So,kitorg beli la minyak sebotol then hantar kepada dyorg.. Hampir setengah jam jugak la nk tggu VW running back.. fuuhh.. Tu aje cerita yg tak menarik.




Cerita menarik: 
                     ok, cerita menarik macam nie pulak. kitorg dari Segamat. Main bola padang dekat padang bola depan Upwell. So, after main kitorg decide balik terus sbb nk mkn kat Awe je. On the way back tu, suddenly ade Jazz cucuk2 dari belakang. haih, tukang jokey VW ape lagi, bengang la. Then, jokey bg Jazz tu ptg dlu. Ye la, honda kan, kene la hormat. After Jazz tu dah potong, jokey ape lg, cucuk balik la. Menangis Jazz tu kena hambat dgn VW. Dlm 5km Jazz tu kene cucuk, tbe2 VW breakdown... Overheat agk nye.. tp kitorg statisfied la sbb dpt bg Jazz tu menangis..




So, begitulah cerita tentang VW ni.. Cerita menarik n tak menarik tu memang antara satu nya terjadi..





   Nie after VW breakdown


So the owner tgk² ape yg patut. 


The Jokey tgh try running up back the engine.



Aha,finally berjaya utk running back the VW engine.

Monday, January 18, 2010

Hello handsome :)

Aha, al kisah budak comel yg bernama Syahmi nie. Comel sgt! Wondering to have a baby like him.hihi. Syahmi, u like a baby of clown! haha :D Abg nye pulak mcm ank jepun. haih. padahal mak dgn ayah dyorg xde pulak pegi jepun ke ape. haha. Here are some pic of Syahmi n his brother, Coyan. See, sgt comel kan. Bdk2 sekarang, klau ckp nk snap pic je tangan automatic tunjuk peace. ! :D

Saturday, January 16, 2010

Undertaker

Today pengalaman 1st aku menjadi si penggali kubur. aha. 4 org je yg pergi ke kubur coz kene gali kecik je. Dapat tau my cousin baby mati dlm kandungan. Baby tu dah cukup sifat, so kene la kebumikan jugak. Sgt sedih time tgk baby tu masih merah lagi. gosh. here are some of pic yg my mum sempat ambil. Just for knowledge.
Saiznya just sebesar tapak kaki saiz 6.

Friday, January 15, 2010

happy birthday dude!

Today which is Jaya Iqmal birthday, 15 January 2010. Beliau merupakan seorang tokoh tertua di kalangan kami. Dilahirkan pada tahun 1989 dan saat kelahiran beliau sudah menampakkan kematangan beliau kerana mempunyai bulu yg lebat di semua bahagian badan. Jaya Iqmal seorang yg meminati bahagian perakaunan. Jadi, tidak hairan lah dia kurang fasih menyebut sesetengah perkataan kerana otaknya hanya tertumpu kepada bidang kira-mengira. Kini, beliau sedang menuntut di Universiti Teknologi MARA cawangan Segamat dan berhajat utk melanjutkan pelajarannya juga di UiTM Segamat. Entah mengapa terlalu syg beliau kpd alam sekitar di Segamat. Mungkin kerana flora dan fauna nya. Sehingga ke malam ini, sambutan hari kelahiran nya tidak dapat di sambut lagi ats sebab beliau mempunya quiz taxation pd siang td dan aku telah pulang ke rumah. Jadi, di harap beliau dpt menunggu 'majlis' sambutan hari lahir nya yg akan di tunda kepada tarikh yg sesuai. :D pepatah pernah berkata, burung merpati terbang keluar, burung merah masuk ke sangkar. (refer from Karam Singh Walia) salam hari jadi sari saya, H.Hasif.H melaporkan utk penduduk No. 4, Jalan Sengkang Jaya, Jementah Segamat Johor Malaysia.

Thursday, January 14, 2010

Hey Back

hey all. starting from now, i'll be active back with my blog. nothing much to say. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Link Exchange:

Sponsored By :