Powered By :

Followers

Tuesday, January 19, 2010

Volkswagen Story...

Actually, story pasal VW(volkswagen) ni ada 2 cerita. Cerita menarik n x menarik.


Cerita tak menarik:
                         Yus n Mizi baru habis main rugby around 8.00 p.m mcm tu la rasa nya. Then i got a call from Yus bgtau kereta dy habis minyak. So, on that time aku baru bercerita dgn Api psl budak² rugby ni.. panjang umur dyorg ni.. So,kitorg beli la minyak sebotol then hantar kepada dyorg.. Hampir setengah jam jugak la nk tggu VW running back.. fuuhh.. Tu aje cerita yg tak menarik.




Cerita menarik: 
                     ok, cerita menarik macam nie pulak. kitorg dari Segamat. Main bola padang dekat padang bola depan Upwell. So, after main kitorg decide balik terus sbb nk mkn kat Awe je. On the way back tu, suddenly ade Jazz cucuk2 dari belakang. haih, tukang jokey VW ape lagi, bengang la. Then, jokey bg Jazz tu ptg dlu. Ye la, honda kan, kene la hormat. After Jazz tu dah potong, jokey ape lg, cucuk balik la. Menangis Jazz tu kena hambat dgn VW. Dlm 5km Jazz tu kene cucuk, tbe2 VW breakdown... Overheat agk nye.. tp kitorg statisfied la sbb dpt bg Jazz tu menangis..




So, begitulah cerita tentang VW ni.. Cerita menarik n tak menarik tu memang antara satu nya terjadi..





   Nie after VW breakdown


So the owner tgk² ape yg patut. 


The Jokey tgh try running up back the engine.



Aha,finally berjaya utk running back the VW engine.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Link Exchange:

Sponsored By :