Powered By :

Followers

Tuesday, February 2, 2010

Motor Trader

Aha, tiba² je berangan nak beli kereta. Ada la 2 3 kereta idaman aku yang ada dlm angan² tadi.. haha.. tp yg lain? haha. ntah kemana.. takpe, nnt blh berangan lagi.. hehe...

\
  
  
  
EG6
Kete nie mmg favorite aku dlu lagi. memandangkan harga EG6 nie lagi murah dari EK9, so aku letak dy at top as kereta yg mungkin aku akan miliki suatu hari nnt. haha. xtau kenapa, bg aku kereta nie cool gler..

  
EK9
Ahah, yg nie pulak market price still tgh high. Cun mmg cun. Tp depend on budget la kan. Klau da lambat sgt kumpul duit bru dpt beli ek9 nie, baik aku cari kereta lain. haha. So, antara kereta lain yg aku prefer:

  
  
mini cooper s
xtau kenapa tiba² aku blh minat kereta ni. Maybe after aku nampak sebuah mini cooper nie di petronas ampang around two month ago mmg nice giler. body kit cantik. nnt aku msk kan pic nya. still in phone.

 

mazda RX7veilside
Beralih kepada mazda pulak. Sebenarnya baru terlintas di kepala aku nk pakai mazda model RX nie sbb ada org cakap roadtax nye murah. betol ke? rx7 mmg cun di tambah pulak dgn bodykit veilside ni. mmg nmpak garang.
  
 
mazda RX8
Kenapa aku suka rx8 nie pulak sebab kete nie sport car yg road tax nye pun rendah n pintu belakang nya yg sgt unik. 


 Demikian lah angan² angan² yg mungkin akan kesampaian suatu hari nanti.... :)

11 comments:

hanif hafiz said...

kereta disini murah

jammbush said...

kereta yg mane yg murah?

el said...

perghhhh kete2 yg sgt2 best gilosss
leleh nengok..kahhhhh

hanif hafiz said...

ape2 je.

bmw.
skoda.
m.benz.
proton.
opel.
toyota.
honda.

dan model terbaru dari KIA yg sedang meletup skrg.

cume google. KIA Cerato

jammbush said...

ye ke. abes tu ade yg berkenan x di hatimu? haha, bwk la blk malaysia.

syazwani said...

asal u letak mini tu?? tgk i dah melting dah. gugu. tp eg kuning tu terbaik yunk :)

FaTiN said...

yang last tu perggh. terbaek! pintu blkg stylo giler!

just call me uncle said...

aduhhh barisan keter pilihan tuan umah mmg mantop..uncle sekadar tgk jer lah nak beli tak mampu..uncle tengah berkira2 nak pakai volovo s70 atau saga SE jer

http://shyfuri76.blogspot.com/2010/01/volovo-s40-vs-saga-se.html

Nikel Khor said...

nice car shooting

from Nikel Khor

Rauna_safia said...

La...mane lotus ellise?.....my dream car tuh...heheheh

Anonymous said...


[url=http://www.travelblog.org/Europe/Croatia/Istria/Buje/blog-763917.html][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://spaces.covers.com/blog/shenenmaoyiss][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://www.zimbio.com/Shoes+And+Fashion/articles/5BeMlTZZcvm/Articles+l+int+rieur+de+votre+sac+Avez?add=True][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyis.overblog.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyii.eklablog.com/][b]sac longchamp[/b][/url]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Link Exchange:

Sponsored By :