Powered By :

Followers

Monday, February 1, 2010

weekend story...

Haih.. mcm² cerita about last weekend.. Bila scootoo bertemu colony, mcm tu lah jadi nya.. actually stiry bout last weekend afan dah story at his blog.. so aku just link kan aje post entry pasal tu di sini.. "afan's blog" Dlm story² yg afan dah cite tu, ada yg dia x cite lagi.. ahahaha.. first psl, 'Kecak Besi'! hahaha. ape kecak besi nie? haha, sebenarnya kecak besi nie berasal daripada perkataan Kecik Besa from adnan sempit film. Tp telah di olah oleh professor afan jadilah kecak besi. hahaha. Aha,klau berbual dgn dia tu mmg x ingat dunia la. sampai after hantar sya, mizi pn terpaksa ikut jalan salah gara² aku ngn afan berbual. haha. sorry dude. To mizi, thx coz tumpang kan aku. x lupa jugak kpd mal yg tumpangkan aku sampai ayer keroh. karok dgn lu style la my man! haha. Plan ke kl kali nie mmg btl² happening la sbb ramai then a lots of place yg aku pegi.. Afan, anep, mizi, mosen, yus, dhob, sya, yuya and a little bit link with api n kie. aha! There are some picture and i'll upload it later~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Link Exchange:

Sponsored By :