Powered By :

Followers

Tuesday, March 30, 2010

Hati.

Dedicated to Hanif,

Hanif, what happen to you man? whats wrong with you? what do you need actually? where is ur happiness? where is your love? Please la jgn sakit kan hati org lain lagi.. Kau dah cukup faham n tahu utk fikir semua ni.. Who else do you have? Masa, ruang, semua kau da dapat. Now, kau nk fikir apa lagi? Ape lagi yg kau x ready? Kau boleh nasihat org, solve prob org, tp diri kau sendiri? kenapa kau x boleh buat semua tu utk diri kau?



Ye, mmg aku ada masalah perasaan sekarang. Perasaan yg aku sendiri tak tahu apa yg aku nak. Ia sentiasa berubah. Aku mmg x faham dgn apa yg aku rasa sekarang. Sakit, sgt sakit. And sakit tu bukan aku je yg rasa. Kepada sesaiapa yg banyak disakitkan hati oleh aku, aku minta maaf banyak². Kau tak bersalah. Malahan kau tersangat lah baik. Aku tak cukup ready utk terima keadaan nie. Tp aku kena kuat sbb aku x nak sakitkan hati kau lagi. Buat kau menangis.Aku tak tau apa yg aku perlu fikirkan lagi. Mungkin keluarga, masa depan, hati seseorang. Tp aku tak boleh hidup macam nie. Semoga tuhan dapat beri petunjuk kepada aku suatu masa nanti. Aku berserah.



Someone, please dont think about me anymore. It will make u cried and the tears will always be felt if there are someone name Hanif  Hasif. Focus on ur study.. Almost a month left and i hope u will move on with ur life happily.. I do miss u a lot. But i have to choose this path. I'm so sorry.. God know what is the best thing for u n me...



From: Hanef H
To: Hanif Hasif


sekian.




4 comments:

misz sara said...

miszra jani always spport hanif hasif hanafi..hehe,,chill bebeh,,

syazwani said...

how about syazwani zaini, miss sara?? haha

misz sara said...

chill too,,,,hehehe...once u love some1, that person is forever a part of u...so choose the rite person,,,who can make u epy,,,ok dear?

F said...

Knp nie Darl? T_T

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Link Exchange:

Sponsored By :