Powered By :

Followers

Wednesday, June 16, 2010

Apa kelebihan Astro?





    

Nak dijadikan cerita, ni la kelebihan Astro kepada org yang tak ada Astro.Oh RTM, anda membuatkan peminat Brazil yang tidak mempunyai Astro putih mata pagi tadi.


1) Channel lagi banyak dari pengguna yang tak menggunakan Astro.
2) Harga pakej tidak lah terlalu melampau. Berbaloi dengan channel yang diberi mengikut pilihan pakej.
3) Untuk peminat AF, trek selebriti, sehati berdansa, raja lawak, spontan ke dapat la selalu tengok. Tak perlu ke rumah orang lain.
4) Dan untuk peminat bola, boleh la menonton perlawanan² menarik. Nak² time piala dunia ni.


Kepada RTM, tolong la kasihani kepada rakyat Malaysia yang tidak mempunyai Astro. Penat menunggu hingga jam 2.30, tetapi perlawanan ulangan yang disiarkan. Tak hairanlah if RTM tak nak siarkan perlawanan bukan pasukan favorite. Tapi, ini Brazil. Baru nak saksikan aksi Samba. If pengacara anda tidak mahu mengacara sehingga ke jam 4.30 pun tidak mengapa. Kami hanya mahu perlawanan disiarkan. Tidak perlu ada pengacara pun tak mengapa. 


-Luahan org tak ada Astro yang membuat permohonan pemasangan Astro tetapi di reject sedangkan bayaran akan dilakukan secara peribadi-

12 comments:

KERAK NASI said...

ada pengacara pn bkn best..
hihi..

entahnye..aku pn xde astro..
kesian btol dgn mutu RTM nih..

PuTRiTeDDy said...

tulah pasal!
haish..ntah pape laa channel malaysia ni
huhu
sib bek my brazil menang.! :)

FyZa said...

huhu kecian..nsb bek sy x gila bola..klu tdak mst alami kdaan yg sama..hee~

LaNuNsepet said...

RTM... bese lar..
tgk la kerajaan ape bai..
ni bukti tak prihatin kehendak rakyat..

tul tak? hehhehe gurau je

padin said...

Gah pada nama je RTM nih, bertahun2 konon bersiaran tapi hampeh jugak aku rasa..

Usahkan World Cup la, pestabola Merdeka kat gelanggang sendiri ni pun xde siaran langsung..

Ntah ape je cita yang layak di siarkan di RTM tu ye..

q-nizam said...

sabor2..ape kate ko tgok online..

jammbush said...

tu la, pengacara tu biarla btl2 blh mengendalikan siaran langsung. n RTM pun, bg harapan kat rakyat bkn main lagi lah ckp ada siaran lansung perlawanan2 hebat. huh.

buðak xnakaℓ said...

saya dah daftar semalam..
anda bile lagi ;)

hanif hafiz said...

kat sini takyah astro mastro nye..

balik kuliah, sndar kerusi, on tv..tgk..

tak yah nk tnggu kul 3-4 pagi..

kui3..

NaNaJoe said...

mmg ramai yg kecewa dgn enyiaran rtm tahun ni~ :(

iniAKU said...

aku mmg tolak RTM awal2.haha

NiZaM Limited said...

aisehh..btol gak tu..takkan nak dok lepak2 kedai mamak je pekena teh 0 singgit segelas pastu tunggu smpai match abes..bile lepak2 tgh2 pagi kerajaan tau plak marah bila anak2 muda ni kaki lepak. haha..

p/s: nak masuk dlm list blowblogs bleh? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Link Exchange:

Sponsored By :