Powered By :

Followers

Sunday, June 13, 2010

Art of Tattoo




Best ke tattoo nih? Btw, tattoo ni adalah haram for muslim. Nak cerita pasal tattoo ni sebab its ART! Di barat, sebuah syarikat tattoo terkemuka iaitu MIAMI INK TATTOO merupakan sebuah syarikat yang begitu laris menghasilkan tattoo di kalangan peminat tattoo. Di bawah ada beberapa design Miami Ink Tattoo:









Tak ramai yang boleh berfikir untuk membuat design seperti design tattoo. Jadi tak hairan lah ramai artis Hollywood menggunakan tatto sebagai aset untuk menarik perhatian public. So, jom tengok tattoo² selebriti hollywood. (:

David Beckham

Angelina Jolie




Megan Fox




Travis Barker (Blink 182)





Wow, sangat meriah kan. Its a life of art. Enjoy the pictures guys. (:

p/s: All pictures are only for view the art of tattoo. Bukan untuk menyanjungi ataupun taksub kepada tattoo. So, keep it positive yea. 

-hanef h-

16 comments:

senandung semalam said...

wat skse bdan je...art2 tue wat la atas kanvas...ape gnenye kanvas klau cm2..

APAN said...

bagi aku mengarot je tatoo2 ni...
tah r...
n travis barker tu cool la gak...
tapi skang bukan blink 182 dah...
plus 44...
sedap ma lagunye...
:0

adrinaqamarina said...

cantik memang de jugak yang cantik...but for me...geli jugak kalo dah banyak sangat kat badam...heee~

MiSs FaiRlaDy JiM said...

sweet kalau sket hodoh kalau dah banyak2...angeline tue tattoo betul ke tampal jer??

q-nizam said...

tatoo n nude..haha..lucah gmbar tu..,

belalang hijau said...

nude tuh art gak kot bg org2 art...
huhuhu...

selain travis sorg lagi artis omputih yg agak cool dgn tatoo ialah pemain bass audio slave...

Bert said...

satu badan depa p conteng..hadui..


* best tgk angelina jolie dgn megan fox..=P

LaNuNsepet said...

jawapan untuk semua tu...

bodohhhh.. bazir masa buat tatoo..
mat saleh ni dier takda hala tuju..
tu jd gtu.. rasa kosong..
tak rasa badan tu satu anugerh n amanah..

seksi la post ko kali ni..
censored sket..kasi blurr ha3

jammbush said...

aha, tu la mcm2 dyorg nie. sekadar berkongsi ye blogger sekalian. (: sorry tak blur. saya assume semua dah matang. hehe :p

DaHLia said...

paling suka tattoo scofield dalam PRISON BREAK :) suka je ..hhe

++***hana zaty**++ said...

islam is the way of life~~

xde tatoo pon cool ape..hehe

ArenaBetting.com dukung fair play FIFA world cup AFSEL 2010 said...

wah gua mau jadi tukang tatonya kalau yang di tato seperti gambar di atas heheh ...

fadYGbaek said...

gambar lu 18sx arr. hehe. xpe, wa pon suka tgk tattoo!

♥ Nasiha Sakinah ♥ said...

arghh! seksi giler..haha..
adess!

crystalzerosix said...

thanks for share...pic2 pun mantap2 :)

Rolling Fumbling Thug said...

Provoking my boyfriend to tattoo. =] I love Tattoo but I can't.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Link Exchange:

Sponsored By :