Powered By :

Followers

Saturday, June 19, 2010

Keputusan Perlawanan England vs Algeria


Apa dah jadi?
England 0-0 Algeria

Itu lah kesudahan perlawanan England menentang Algeria yg terikat seri tanpa jaringan. "Meskipun England bermain baik atau buruk, England tetap akan menang". Itulah kata² Wayne Rooney sebelum memulakan perlawanan. Jelas sekali kenyataan yg dikeluarkan oleh Rooney itu tidak tepat.
Sepanjang perlawanan Rooney dilihat tidak begitu bersemangat kerana kurang disokong oleh jentera tengah pasukan England.
Rooney hampa kerana tidak mendapat banyak peluang.

David Beckham juga dilihat begitu kecewa dengan corak permainan pasukan England pagi tadi.
Beckham turun ke padang untuk menyokong rakan sepasukannya dengan memakai suit.

"Capello, apa sudah jadi?" Strategi Capello jelas sekali menurunkan mutu permainan skuad England. Heskey tidak sepatutnya diturunkan. Defoe sepatutnya diturunkan lebih awal.
Inilah dia Capello yang berasal dai Italy. Nak Italy menang ke sampai buat England jadi mcm ni?

Kepada pasukan England, semoga mendapat rentak permainan sebenar ketika bertemu Slovenia minggu depan.

9 comments:

kabakoga said...

haaaa..
klu dah overrated tu la jadi,
smpai fans pon boo kat pemain sendiri..
men pun tak de flow..
btol2 kecewa dgn England,
overrated

hanif hafiz said...

"Nice to hear your own fans booing you - that's loyal supporters."

nas said...

maaf sangat sebab aku ske england xmenang..huhu

SheY PuLL said...

England dah x power la..:P ape mcm

Amanda Sabariah Shamsuri said...

ok la tu.dr 1-0..kena beat.ha! bru tau.hehehe

jerung darat said...

england dizaman kjatuhan. . .

kiwi said...

kehenseman beckham dh smakin berkurg..sdih lak tgk..huhu

jammbush said...

haha.. mcm2.. sape yg best dy la akn trs stay..

fatinmmj said...

beckham still tak boleh kalah dlm bab berfsyen, walau dh tnggalkan bola spak..kan
fatinmmj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Link Exchange:

Sponsored By :