Powered By :

Followers

Friday, January 7, 2011

"JOM JOIN CONTEST Tiqaa Wonderland!"

Hye tiqaa! hehe. Actually tiqaa ni my friend kat UiTM Segamat dulu. She's nice.Baik n paling sweet, lesung pipit dy.. hehe.. i was closed quite a few time with her n selalu la jugak tau pasal dy but then, now x tau la sgt cik tiqaa kite ni buat apa slain berbloging n study at UiTM Shah Alam for degree. So, sape² yg terjumpa dy, boleh lah kenyit² mate sket. hehehe. But dy ni sgt² pemalu org nye.. kan tiqaa? tak sangka u dah buat contest at blog and it is a good effort.. (tinggi la traffic nuffnang dy) hehe.. Ok, jangan cerita panjang pasal tiqaa ni. nnt dy kata ada org tengah bodek dy pulak! haha. :D

okey actually, i have two photos to share with u tiqaa n u guys.
         Candid Picture

Hahaha, this is the pic. Describe pasal gambar ni sket ye. Gambar ni sebenarnye di kolam air panas. kolam ni dekat segamat. Bukan segamat pun sebenarnye. tp daerah bersebelahan dgn segamat la. tak ingt pulak ape name tempat tu. klau sagil tempat puteri gunung ledang tu ingt sgt. hehe. haha, what so special bout candid snap dlm pic ni is mamat baju putih tu pendek. si mamat baju biru kat sebelah tu pulak x abis² memerli tentang tahap ketinggian mamat baju putih tu yang x cukup tahap ketinggiannya. so ape lagi, nak posing la atas  birai besi tu konon² nya. Ya Allah! nasib baik tak terjatuh dlm kolam kat blakang tu. Mamat baju putih tu lost balance n on that time, this picture has been snapped! haha. sumpah nak gugur jantung dibuat nye time tu.Nasib baik la time kecik2 dlu selalu practice balance badan atas wayar tiang lampu TNB. Hahaha! Oke, last tgk kat pic kt atas ni. tgk la tu, bkn main terkejut beruk lagi muka si mamat baju putih tu. haha. mulut berbentuk 'O' tu bermaksud jeritan "woooo!" hehe. yang bengang nye, mamat si baju biru tu boleh buat bodoh je. haih.


            Senyuman Kegembiraan

Aha! tgk lah gambar ni. Agak² korang, berape diameter mulut si graduan tu terbukak? Betapa gembiranya dia pada hari konvokesyen nya apabila kawan baik nya datang bersama. sampi keluar &urat2; dah tu.. hehe.. Selain family, kawan² jugak la yg banyak support kite utk berjaya kn?Actually, si baju kelabu tu pun graduan. Cuma sidang konvo nya lewat sikit la dari si graduan tu. Apa lagi yang mampu digambarkan betapa gembiranya si graduan tu. Hanya perkataan "Yeahhhhhh!!" Dan si baju kelabu tu pulak "ngeeeeee!" hehehe. (pandai² je reka)

For those yang berminat jugak nk join contest ni, boleh join till 14 January ni. Hadiah berupa sebuah Perodua Viva Elite yg di sumbang khas oleh tiqaa. haha. xdla, sape yang nak tau bout term n condition, hadiah ke ape ke, boleh jenguk ke blog tiqaa wonderland ni. hehe.


Ni pulak two person yang i think have a bunch of candid n senyuman kegembiraan pictures. (:
 (cerita mengenai beliau bakal keluar di pasaran x lama lagi) hehe

(bukan nama sebenar, tapi nama artis beliau)






3 comments:

nur khairunnisa aznan said...

wlpn anef g sunway lagoon xajk nisa,tp nisa terpakse gak ar komen kat cni sbb nisa ternmpak name nisa terdampar penuh anggun kat entry nie...hehehe
xsabar nk bace kisah 2.cpt skit bleh x???ki3

jammbush said...

eleh, org kol dop angkat. ye la, org tu bz sgt kn. tu la hini la, meeting la. ish. byk sgt programmnyo.

wannurfazrini said...

hoyeahhh , goodluck !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Link Exchange:

Sponsored By :