Powered By :

Followers

Tuesday, April 5, 2011

Siapa Hana Tajima ni? Gambar dan video.

Perbualan kaum wanita muslim masa kini:
"eh, macam mana u balut shawl mcm tu?"
"eh, macam mana u balut shawl mcm ni?"
"eh, boleh ea pakai shawl mcm tu?"
"nampak leisure la. (:"
"cantik nye style shawl u."
"macam mana i nk tiru u pki shawl mcm tu?"
"Ala, senang je. Tanye la HANA TAJIMA (:"
"tp mcm mana i nk jumpa HT?"
"youtube kan ade. (:"
"jum tgk!"
"ni, i da letak video² HT pki maxi dress and shawl kat bawah ni. tgk la."
"owh really? thank you. semoga kita sama² cantik ea nnt. (;"















Tu dia, from StyleCovered, presenting HANA TAJIMA.... :D





  Hana Tajima. Sound weird aite? Exaclty because she's mixed! Darah kacukan british and japan ni skali tengok mcm org Korea bertudung pun ade kan. Actually, she is a fashion designer. At first, i thought dia ni artis or selebriti. hoho.. Hana ni asalnya stay kat London. Then moved to Malaysia. Nama sebenar dia is Hana Tajima Simpson. haha. great name. yeah! Rekaan dia now dah spread to Indonesia, Brunei and Singapore..For me, Hana ni membawa watak yang sgt relax, cool and leisure.. Urban style la lebih kurang cara dress up dia ni.. She's look very fascinating i think! :D


 



Nak cite panjang pun hang pa suma dah kenal sgt dia ni kan. More details, can search through her blog and Stylecovered.com..
Zaaass!

2 comments:

mushroom said...

cantik! tapi takutlah kalau pakai tudung camtu nanti suami g bantai pulak =.=''

mohdikram said...

cantek!

http://mohdikramal.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Link Exchange:

Sponsored By :