Powered By :

Followers

Thursday, August 11, 2011

Mesir Mari..







Last Wednesday, Hafiz just came back from Egypt. Coincidentally, me n my mum went to KL to settle up several document at MARA, so just pick him up terus la at KLIA. That was very wonderful day i think (:
So, around 10.45pm baru lah kami tiba di rumah.. We stop by at RnR Temerloh untuk berbuka. Apa lagi, Pak Arab ni pekena ikan patin la.. Ye la, kat Mesir mana nak dapat ikan patin kan and sampai di Kuantan pula, dia nak durian pulak. Angkut la 2 plastik untuk dia... hehe.. Kali ni, he going back dengan bawak macam²  food and beverage. Mungkin tema dia balik kali ni food and beverage. Malang nya, kurma tak ada. hehe.. 
So, ni lah apa yang dibawa dari Mesir pulang ke Malaysia.. 

Juice and cordial from Egypt.. memang best and very juicy.. sgt pekat. .

Ini pula supplement named "Baraka"..  Its good for health and diet.. *sape berminat, bgtau ye. hehe..
Yang ni murah la sikit dari farmasi cause my brother bought it directly from Egypt.
Kelebihan Habatussauda tersangat lah banyak. So boleh tengok lebih details tentang
khasiatnya disini ye.

Ini pula ialah magnet fridge from Muscat, Oman and kuih raya perisa
oren from Egypt. Bagi rakyat Mesir, Bulan Ramadhan ialah bulan raya bagi
mereka. So, kuih raya memang awal² pun dah di jual.

This one is chocolate rolls. Yummy! sedap! 

Carrefour! hehe.


Okay, thats all guys! (:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Link Exchange:

Sponsored By :